Actueel

19.01.2016

Overtuigende voordelen!

Gegarandeerd stormvast en weerbestendig zijn de tien vakantiewoningen in Oude Wetering (Zuid-Holland / Plantage). De huizen zijn door de firma Vernooy Dakbedekkingstechniek B.V. met een PREFA aluminium shingle dak bekleed.

Met slechts 2,5 kg per vierkante meter, zijn de PREFA shingles ideaal geschikt om een oude dak te overzetten. Elke shingle is met een patentklang bevestigd, zodat stormen het dak niet kunnen beschadigen. De huizen in Oude Wetering laten zien dat een aluminium dak van PREFA zelfs na meerdere jaren zijn dienst bewijst. Het project is in 2007 uitgevoerd maar de meer dan 900 m² aluminium shingles wijzen ook tegenwoordig geen aantastingen of defecten op. Niet voor niets geeft PREFA op bijna alle producten 40 jaar materiaalgarantie en op alle producten met P.10 coating bovendien 40 jaar garantie op kleurvastheid. De firma Vernooy Dakbedekkingstechniek B.V. geeft deze voordeel graag door aan hun klanten.

 

Opgericht in 1987 is het bedrijf een betrouwbare partner in de dakrenovatie. Hun zijn al ruim 25 jaar een erkend dakdekkersbedrijf en behoren hierdoor tot de selecte groep van VEBIDAK-leden (de Vereniging Dakbedekkingsbranche Nederland).

 

BU 1: Roestvrij en breukvast: een PREFA dak ziet er niet alleen mooi uit, maar is er ook veilig.

BU 2: Het oude dak van bitumen shingles werd gebruikt als volledige bebording.

BU 3/4: Tien vakantiewoningen in de provincie Zuid-Holland bekleed met PREFA aluminium dakshingles in antraciet.