Website zoeken (na het verzenden wordt u naar de pagina met zoekresultaten geleid)

LICHT & BETAALBAAR

Een aluminium dak weegt ca. 1/10 tot 1/20 van een dakpandak. Met een eigengewicht van slechts 2,3 tot 2,6 kg/m² gaat het dakdekken bijzonder gemakkelijk van de hand – en dat bij bijna elke dakhelling (vanaf 3°). Het voordeel: een oudere dakstoel hoeft in veel gevallen niet extra te worden versterkt voor de renovatie. Daarmee bespaart men vaak veel geld. Onze tip voor renoveerders: maak het uzelf gemakkelijk.

NAAR DE RENOVATIEGALERIJ

EEUWIG DUURT HET LANGST

Aluminium reageert met de zuurstof in de lucht en vormt daarbij een natuurlijke oxidelaag. Deze laag biedt een uitstekende corrosiebescherming (ook tegen bitumencorrosie).

Een beschadigde dak- of gevelhuid van aluminium regenereert zichzelf steeds opnieuw. Bovendien worden het aluminium basismateriaal door een tweelaagse moffellaklaag beschermd. Zo kunt u langer genieten van uw dak - en ook de volgende generatie.

OVER ROEST

EXTREEM STORMVAST

Door de indirecte, verborgen bevestiging en het aanbrengen in halfsteensverband kan een PREFA dak zelfs extreme stormbelastingen doorstaan. In risicogebieden kan de stormveiligheid door verdere bevestiging worden verbeterd.

Ook op berghutten is ons PREFA dak betrouwbaar. Op brandend hete dagen en in ijskoude nachten is een verschil van 50 °C tussen de hoogste en de laagste temperatuur geen uitzondering. Dat is het PREFA dak om het even.

MAAK UW DAK STORMVEILIG
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

ABSOLUUT MILIEUVRIENDELIJK

Aluminium is vanuit ecologisch oogpunt een ideale materiaalkeuze. Daarvoor zijn meerdere redenen:

! Aluminium kan voor 100% worden gerecycled! Tijdens het recyclen is hooguit 5% van de oorspronkelijke productie-energie nodig! PREFA gebruikt voor het merendeel secundair aluminium (gerecycled aluminium)! Door het geringe eigengewicht wordt bij het transport naar de bouwplaats bespaard op energie en CO2-emissies

Samengevat: Aluminium kent een extreem lange levensduur, is bijna onderhoudsvrij, kan verliesvrij worden gerecycled en is ongelooflijk licht. Alles bij elkaar opgeteld, resulteert dat in een ecobalans die vele malen beter is dan die van traditionele daken.

UNIEKE KLEUR- EN VORMENVARIATIE

De fantastische vormgevingsmogelijkheden van aluminium zijn nauwelijks te beschrijven. Dat ligt niet op de laatste plaats aan het schitterende kleurenspectrum dat uit meer dan 15 kleuren bestaat. Indien gewenst stellen we ook nieuwe kleuren samen op verzoek van onze klanten. Ook qua vormgeving biedt aluminium heel veel mogelijkheden. Dankzij het gevarieerde productassortiment kunnen bijna alle architectonische wensen worden vervuld en unieke effecten op dak en gevel worden gecreëerd.

U ziet het, met PREFA krijgt elk object een unieke uitstraling. Aan de fantasie en de creativiteit zijn nauwelijks grenzen gesteld.

NAAR DE REFERENTIEGALERIJ

EXTREEM LANGE LEVENSDUUR

Aluminium gaat bijna een eeuwigheid mee - naast de sterke eigenschappen waarover aluminium van huis uit beschikt, zorgt de verborgen bevestigingstechniek in halfsteensverband voor een sterke houvast. Zo blijft de gebouwschil dicht en elk noodweer buiten. Die waterdichte belofte geven wij u op papier. Met 40 jaar kleur- en materiaalgarantie.

MEER OVER 40 JAAR GARANTIE
Contact