Newsroom: Ontdek het laatste nieuws, video's, project rapporten, verslagen met achtergrondinformatie en tips en trucs

Er worden 38 resultaten weergegeven
1/10/2021

Een klassiek en toch uniek huis in drie delen

Huis J in Stuttgart (Duitsland) werd bekleed met het PREFA diamantdak 29 × 29 in de kleur P.10 lichtgrijs en gaat direct op in de omgeving. Lees verder!
Neugebaute Schutzhütte am Dachstein mit PREFA FX.12 Dach- und Fassadenpaneel aus Aluminium in P.10 Steingrau
1/10/2021

De Seethalerhütte op de Dachstein: een huis als een rots

1/09/2021

PREFA architectuur in de gezondheidszorg

De centrale spoedeisende hulpafdeling van het ziekenhuis van de Weense voorstad Landstraße is vernieuwd en efficiënter gemaakt.
Seitliche Frontansicht des Ferienhauses in Tschechien bei Dämmerung, verkleidet mit PREFALZ in der Farbe P.10 Anthrazit
1/08/2021

Geïnspireerd door de natuur: een vakantiehuis in P.10 antraciet

Architect David Zámečník van NEW HOW architects wist precies in welke kleuren zijn vakantiehuis in Nové Hamry (Tsjechië) moest worden uitgevoerd en dankzij PREFA konden zijn ideeën uiteindelijk ook worden gerealiseerd.
1/07/2021

Een ruitenspel in mayagoud en zwart

Het Polyvalente Cultureel Centrum in het Belgische Kapellen springt bijzonder in het oog door het kundige spel met terugkerende ruitmotieven.
1/06/2021

AURA – een handelsgebouw met een gouden dak

Een kantoorgebouw in Malmö schittert in de elegante PREFA-look. Het dak is bekleed met het PREFALZ daksysteem in de speciale kleur Jaisalmer Gold.
Seitliche Ansicht des Gebäudes in Norwegen. Der Himmel ist leicht bewölkt. Das Gebäude wurde mit den FX.12 Fassadenpaneelen und PREFALZ in der Farbe P.10 verkleidet und steht leicht im Schatten.
1/05/2021

Industriemolen Fritzøe Mølle: zo zwart als larvikiet

Industrimøllen i Larvik skinner i det elegante PREFA-utseendet. Bygningen var kledd med PREFA fasadeplate FX.12 og PREFALZ i fargen P.10 svart.
12/04/2021

Aluminium compositeplaat PREFABOND

Ongeacht of u op zoek bent naar een sober design of een opvallende blikvanger, de nieuwe aluminium compositeplaat PREFABOND voldoet aan alle architectonische eisen – en dat nu ook in P.10-kwaliteit!
1/04/2021

Kantoorgebouw in Nantes krijgt gevel met PREFA kartelprofiel

Een kantoorgebouw in Nantes schittert in de elegante PREFA-look. Het gebouw werd bekleed met het PREFA-kartelprofiel in de kleur naturel blank en past perfect in de omgeving.