Website zoeken (na het verzenden wordt u naar de pagina met zoekresultaten geleid)

Licht, sterk, duurzaam, milieuvriendelijk, perfect te verwerken, veelzijdige vormgeving – aluminium verenigt alle eigenschappen die je maar van een materiaal kunt verlangen.

UNIEKE VRIJHEID IN DE VORMGEVING - ALUMINIUM MAAKT OOK VISUEEL INDRUK

Aluminium is extreem aanpasbaar en vervult alle wensen in de oppervlaktevormgeving. Unieke patronen, kleuren en effecten zijn in de meest uiteenlopende vormen mogelijk.

Afhankelijk van het product bieden wij tot 16 kleuren aan. Op aanvraag stellen we ook graag speciale kleuren samen – volledig volgens de wensen van uw klanten. PREFA daken en gevels zijn ongelooflijk kleurbestendig. De hoogwaardige laklaag is vervormbaar en daardoor uitstekend beschermd tegen de extreme weersinvloeden en temperatuurschommelingen.

Met onze hightech-producten, zoals het dak- en gevelpaneel FX.12 worden gebouwen tot projectieoppervlakken. Afhankelijk van de lichtinval ontstaan magische licht- en schaduweffecten die de gebouwschil tot leven wekken.

Met aluminium daken en gevels van PREFA beschikt u over flexibele oplossingen voor een moderne architectuur. Uw klanten kunnen hun dromen realiseren. Daarmee hebt u ook optisch alle verkoopargumenten aan uw zijde.

PRODUCTVEELZIJDIGHEID ONTDEKKEN

UITSTEKENDE FELSEIGENSCHAPPEN - ALUMINIUM KAN FLEXIBEL WORDEN VERWERKT

Aluminium is voor ons het meest veelzijdige materiaal in de bouwtechniek. Niet op de laatste plaats, omdat het materiaal over uitstekende felseigenschappen beschikt. Dankzij een geraffineerde legering wordt aluminium soepel en kan flexibel worden verwerkt. Zelfs bij extreem lage temperaturen onder het vriespunt. Dan wordt zelfs de montage op ijzige hoogten een fluitje van een cent – talrijke berghutten (sommige op 3000 meter boven NAP) zijn al voorzien van een PREFA gebouwschil.

Conclusie: Dankzij de flexibiliteit en soepelheid van aluminium kunnen ook complexe constructies en speciale oplossingen vakkundig worden gerealiseerd. Zelfs onder extreme weersomstandigheden.

NAAR DE INSPIRATIEGALERIJ

EXTREEM LANGE LEVENSDUUR - ALUMINIUM GAAT EEN KLEINE EEUWIGHEID MEE

Stormvast, breukvast, robuust, lange levensduur – aluminium daken en gevels van PREFA zijn tegen elk noodweer opgewassen. Aluminium is bestand tegen elke weersinvloed en beschermt zichzelf tegen corrosie. Bij de reactie met zuurstof in de lucht wordt een natuurlijke oxidelaag gevormd. Die omsluit het materiaal als een beschermend pantser. Een beschadigde dak- of gevelhuid van aluminium regenereert zichzelf steeds opnieuw. Daarnaast wordt het aluminium basismateriaal beschermd door een tweelaagse moffellaklaag

Naast de sterke eigenschappen waarover aluminium van huis uit beschikt, zorgt de verborgen bevestigingstechniek in halfsteensverband voor een sterke houvast. Zo blijft de gebouwschil dicht en elk noodweer buiten. Die waterdichte belofte geven wij u op papier. Met 40 jaar kleur- en materiaalgarantie.

MEER OVER 40 JAAR GARANTIE

LAAG GEWICHT - LICHT & BETAALBAAR SANEREN MET ALUMINIUM

Een aluminium dak van PREFA weegt slechts een fractie van de loodzware dakpandaken. Bij een eigengewicht van slechts 2,3 tot 2,6 kg per vierkante meter raakt geen enkele dakdekker nog buiten adem. In theorie is zelfs een materiaallift niet eens nodig. Maar niet alleen de dakdekkers worden ontlast. Is het PREFA dak gelegd, kan ook de dragende constructie van het dak vele decennia opgelucht ademhalen.

Voor opdrachtgevers is het lage gewicht van onze aluminium-producten met name lonend bij renovaties. Zwakke dakstoelen hoeven voor de nieuwe dakbedekking niet extra te worden versterkt. Dat bespaart tijd en geld.

Ook de tijd op de bouwplaats kan aanzienlijk worden verkort. Wij leveren u het materiaal perfect voorbereid. Bovendien kunnen onze producten – met de juiste technische knowhow – snel en eenvoudig worden gemonteerd (al vanaf een dakhelling van 3°).

Verder voordeel: De vervelende stofontwikkeling die ontstaat bij het op maat zagen van dakpannen, komt te vervallen. Dus: maak het uzelf gemakkelijk.

NAAR DE RENOVATIEGALERIJ
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

ABSOLUUT MILIEUVRIENDELIJK - MET ALUMINIUM EEN POSITIEVE ECOBALANS

Aluminium is ook vanuit ecologisch oogpunt een uitstekende materiaalkeuze. Door het geringe gewicht worden bij het transport naar de bouwplaats grote hoeveelheden energie en CO2-emissies bespaard. Gewoonlijk hoeft er geen vrachtwagen te worden geladen, een kleine bestelauto volstaat.

Het tweede essentiële voordeel: aluminium kan voor 100% worden gerecycled. Voor het hergebruik is slechts 5% van de productie-energie nodig. Daarom maken wij voor onze producten voornamelijk gebruik van secundair aluminium.

Lange levensduur, bijna onderhoudsvrij, verliesvrij recyclebaar en milieuvriendelijk te vervoeren – met aluminium realiseert u een positieve ecobalans.

Contact