FEITEN EN CIJFERS

PREFA Aluminiumprodukte GmbH is in Europa al meer dan 75 jaar succesvol met de ontwikkeling, productie en marketing van aluminium dak- en gevelsystemen. In totaal werken er bij de PREFA groep meer dan 700 medewerkers. De productie van de meer dan 5.000 hoogwaardige producten vindt uitsluitend plaats in Oostenrijk en Duitsland. PREFA is onderdeel van de bedrijfsgroep van de industrieel dr. Cornelius Grupp, die wereldwijd meer dan 8.000 medewerkers op meer dan 40 productielocaties in dienst heeft.

ONZE VISIE

Sinds 1946 is de ontwikkeling en productie van aluminium dak- en gevelsystemen onze grote passie. Inmiddels zorgen meer dan 700 medewerkers in Marktl/Lilienfeld (Oostenrijk) en Wasungen (Duitsland) voor de uitstekende kwaliteit van onze producten. Ondanks het feit dat wij behoorlijk groot zijn geworden, zijn wij toch een familiebedrijf gebleven. We willen dat dit ook in de komende 100 jaar niet verandert. Ons geheim? We stimuleren de creativiteit van onze medewerkers, zodat we ook in de toekomst altijd voorop lopen.

ONZE PARTNERS

Onze experts staan constant in contact met installatiebedrijven en architecten in heel Europa. Van de planning tot en met de realisatie van een project staan opgeleide medewerkers met raad en daad ter zijde. Dit garandeert allereerst de planners en dakdekkers en daarna de opdrachtgevers en renoveerders een hoge mate aan zekerheid. Niet voor niets kunnen wij op onze sterke producten een unieke garantie van 40 jaar geven.