PREFA bedrijfslogo en onlinedocumentatie

Op deze pagina kunt u het PREFA bedrijfslogo in verschillende formaten downloaden. Bovendien stellen wij u documentatie en foto's ter beschikking van de PREFA online serviceprestaties die u voor uw website kunt gebruiken.

Het PREFA logo voor uw website

Wanneer u ons logo wilt gebruiken op uw website, gebruik dan de volgende HTML-code:

<a href="https://www.prefa.be/" target="_blank" title="PREFA - Het dak, zo sterk als een stier! Het extreem lichte, aluminium dak. Onderhoudsvrij, 40 jaar garantie, breekvast, roestbestendig, stormvast, milieuvriendelijke“><img src="/images/hier-staat-het-PREFA-logo-op-de-webserver.jpg" alt="PREFA - Het dak, zo sterk als een stier! Het extreem lichte, aluminium dak. Onderhoudsvrij, 40 jaar garantie, breekvast, roestbestendig, stormvast, milieuvriendelijke"></a>

Online serviceprestaties voor uw klanten

PREFA biedt talloze online services aan, waarmee wij eindklanten tijdens hun woningbouw- of renovatieproces willen ondersteunen.

U kunt de volgende teksten, links en foto's gebruiken als reclame op uw website:

1) Artikel over het onderwerp Dakrenovatie

Tekst

De uitgebreide Adviseur over het onderwerp dakrenovatie van PREFA leidt u door alle stappen voor de vernieuwing van uw dak. Van de plannings-, de offerte- en implementatiefase tot en met de fase na de oplevering kunt u daarin veel nuttige tips & trucs vinden voor de succesvolle bedekking van uw nieuwe dak.

Link

https://www.prefa.be/bouwtips/dakrenovatie/

Foto: Tips voor dakrenovatie

Voor opslaan: Klik met de rechtermuisknop op de foto en op "Foto opslaan als"

Oud dak kort voor de dakrenovatie met PREFA dakschindels

2) PREFA Fotoservice

Texte

Met de gratis PREFA Fotoservice kunt u een individuele fotomontage van uw woning laten maken. Wanneer u een bepaald product van PREFA zeer aantrekkelijk vindt, kunt u met de Fotoservice heel eenvoudig uitproberen, hoe het product in de door u gewenste kleur op uw woning er uit zou zien. Daarvoor moet u slechts één foto van uw woning uploaden en daarna selecteren, welk product van PREFA in welke kleur u wenst. Al spoedig ontvangt u een individuele fotomontage met uw nieuwe dak of nieuwe gevel van PREFA. 

Lien

https://www.prefa.be/bouwheren-renoveerders/service/fotoservice-uw-huis-in-prefa-stijl/gratis-fotomontage/

Foto: Fotoservice

Voor opslaan: Klik met de rechtermuisknop op de foto en op "Foto opslaan als"

Met de PREFA Fotoservice wordt een huis voor en na de renovatie met PREFA producten vergeleken

3) Dakbedekking in dakpannen-look van PREFA

Tekst

Met de dakproducten van PREFA verenigt u de klassieke dakpannen-look met de voordelen van een aluminium dak. Producten van PREFA in de kleur dakpannenrood in de kleurkwaliteit P.10 bieden niet alleen de normale garantie op het materiaal, maar ook 40 jaar garantie op de kleur.

Link

https://www.prefa.be/nl/bouwtips/aluminium-dak-met-dakpanlook/

Foto: Aluminium dak in dakpannen-look

Voor opslaan: Klik met de rechtermuisknop op de foto en op "Foto opslaan als"

Eengezinswoning met schilddak en dakkapel gedekt met de aluminium schindel van PREFA in dakpannen-look, dakpannenrood